Κότσι χοιρινό στη λαδόκολλα

 

 

Πηγή: www.alphatv.gr

  • 2 κότσια χοιρινά
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • Λίγο δεντρολίβανο
  • Μουστάρδα
  • Ζάχαρη
  • Χυμό από 3 πορτοκάλια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στο κότσι, βάζουμε μια σκελίδα σκόρδο και το δεντρολίβανο, αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα και βάζουμε και λίγη ζάχαρη. Βάζουμε τα κότσια στη λαδόκολλα, ρίχνουμε τον χυμό από τα 3 πορτοκάλια, κλείνουμε προσεκτικά τη λαδόκολλα και βάζουμε για σιγουριά και μια στρώση αλουμινόχαρτου. Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 3 ώρες.
Share
 

Νέα Προϊόντα