Kobe beef
Με προσήλωση στο καλό, το εκλεκτό και το σπάνιο, πλέον διαθέτουμε το ασυναγώνιστης
ποιότητας και γεύσης μοσχαρίσιο κρέας Kobe.
Κανένα κρέας δεν συγκρίνεται με το Κobe beef. Το γιαπωνέζικο Kobe beef προέρχεται από
το μαύρο Tajima-ushi, που ανήκει στη ράτσα βοοειδών Wagyu, τα οποία εκτρέφονται στην
περιοχή Hyοgo στην Ιαπωνία με προδιαγραφές που διακρίνονται από αυστηρή τήρηση της
παράδοσης. Το Κοbe είναι διάσημο για την τρυφεράδα και την εξαιρετικά στιλπνή υφή του
λίπους του. Οι φήμες λένε ότι τα μοσχάρια ποτίζονται με sake και μπίρα, ενώ παράλληλα
τους κάνουν μασάζ και τα βουρτσίζουν για να χαλαρώνει το δέρμα και οι ιστοί τους!
Και η απαράμιλλη γεύση του είναι τέτοια που αποδεικνύει όλη τη φροντίδα που
αποδίδεται στα συγκεκριμένα ζώα.
Black Angus Filet, 58,00€
Black Angus Gold Label Omaha Ribeye, 43,00€
Black Angus Pichana Omaha
Black Angus Picanha