Για το ribeye
2 μπριζόλες (ribeye, 300 γρ. κάθε μία)
30 γρ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
δεντρολίβανο
20 γρ. βούτυρο
Για το σερβίρισμα
ribeye, μαγειρεμένο
πατάτα τριφτή
σάλτσα μπεαρνέζ
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις δύο πλευρές.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye
μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Γυρίζουμε και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο και το βούτυρο και, αφού λιώσει, μ’ ένα κουτάλι βρέχουμε
τα rib-eye για λίγα λεπτά.
Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε το rib-eye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ.