Για το κρέας
1 κιλό μοσχάρι ελιά, χωρίς κόκαλο και χωρίς λίπος κομμένο σε κομμάτια των 4 εκ.
2 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κρεμμύδια ξερά λεπτά κομμένα σε φέτες
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο (μόνο φύλλα)
30 γρ. αλέυρι γ.ο.χ.
1 κύβο κοτόπουλο
1 λίτρο νερό
2 φύλλα δάφνης
αλάτι
πιπέρι
Για τα dumplings
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
θυμάρι
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
1 κούπα γάλα πλήρες
Πηγή: http://akispetretzikis.com/el/categories/kreas/moscharaki-me-dumplings