1.200 γρ. µοσχάρι από κιλότο, κοµµένο σε µικρά κοµµάτια-µπουκιές,
πλυµένο και καλά σκουπισµένο
500 ml χλιαρό νερό
χυµός από 1 λεµόνι
τα φύλλα από 6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη (σε γλάστρες, σε καλά φυτώρια,
σε ενηµερωµένα µανάβικα και σε ορισµένα µεγάλα σούπερ µάρκετ)
ή 1 κουτ. σούπας ρίγανη του βουνού, τριµµένη
2 σκελίδες σκόρδου, λιωµένες
1 ξερό κρεµµύδι, σε µικρά καρέ
150 ml ελαιόλαδο
αλάτι,
φρεσκοτριµµένο πιπέρι
Μερίδες 4
Πηγή: http://www.gastronomos.gr/sintages/1768/Moschari-riganato-stin-katsarola