Η συνταγή είναι απλή και καταπληκτική, δοκιμασμένη και πολλαπλώς επιτυχημένη!
Μεγαλώνουμε παιδιά, καλλιεργούμε συναισθηματική νοημοσύνη, δημιουργούμε οικογενειακές παραδόσεις
και αναμνήσεις που θα μοσχοβολάνε δυόσμο για πάντα στην ψυχή!
Για 4-6 μερίδες
Για 20 γιουβαρλάκια (από 2 κουταλιές μείγματος κιμά των 15 ml) ή 40 (από 1 κουταλιά)
5 κούπες νερό ή ζωμό κρέατος
Για το μείγμα του κιμά
1/2 κιλού κιμά από μοσχαράκι
1/4 κούπας ρύζι γλασέ
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
άγριο δυόσμο ή άνηθο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρια
αλεύρι για το τύλιγμα και 1 κουταλιά αλεύρι διαλυμένη σε λίγο κρύο νερό
ελαιόλαδο
2 αυγά, χυμό λεμονιού
φρεσκοαλεσμένα πιπέρια
Πηγή: http://www.me-nu.gr/index.php/sintages/mageirikis/kreata-kimades/777-giouvarlakia-avgolemono-krema