Yλικά
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. κιμά αρνίσιο
1 αυγό
1/2 φλ. τσαγιού κρεμμυδόζουμο
2 κ. γλυκού πιπέρι
1 κ. γλυκού τσίλι τριμμένο
1 κ. γλυκού πάπρικα καυτερή
1 κ. γλυκού μιξ μπαχάρι πολίτικο
1,5 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το κρέας με όλα τα υλικά του.
Πλάθουμε τον κιμά και σχηματοποιούμε τα κεμπάπ.
Λαδώνουμε ελαφρά και ψήνουμε στα κάρβουνα.
και ξεροψημένες πιτούλες.
Σερβίρεται με ρύζι μελιτζάνας (πατλιτζανλί πιλάβ)