Fajitas

 

1 κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη

1 κίτρινη πιπεριά, φέτες

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη

750 γρ. μπριζόλα μοσχαρίσια

2 κουταλιές της σούπας καρύκευμα taco

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 λάιμ, χυμό

300 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ

5 πράσινες πιπεριές τσίλι

Τορτίγιες αλευριού ή καλαμποκιού

 

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και ολόκληρη την μπριζόλα στο slow cooker.

Προσθέστε καρύκευμα taco, τα σκόρδα, το λάιμ, και τις ψιλοκομμένες ντομάτες.

Καλύψτε και μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για 4 ώρες ή σε χαμηλή για 8 ώρες.

Αφαιρέστε την μπριζόλα από το slow cooker.

Ψήστε στη σχάρα την μπριζόλα για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή για πρόσθετη υφή.

Κόψτε την μπριζόλα σε λεπτές φέτες και βάλτε την πάλι πίσω στο slow cooker να πάρει μια βράση με τα άλλα υλικά.

Σερβίρουμε με τις τορτίγιες της αρεσκείας μας

Tips

Κόλιαντρο, για γαρνίρισμα (προαιρετικό)

http://www.kouzzzina.gr/fajitas/

Share
 

Νέα Προϊόντα