Κρεοπωλείο - Κρέας Ειδικής Κοπής

 

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε προϊόντα ειδικής, επαγγελματικής κοπής για κάθε συνταγή που απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση. Διαθέτουμε όλα μας τα κρέατα κατόπιν παραγγελίας είτε για επαγγελματίες σεφ – εστιατόρια είτε για οικιακή χρήση.

Θα βρείτε carpaccio, rib eye, πικάνια, φιλέτο μόσχου, κορόνα (χοιρινή – αρνίσια) και όποια άλλη ειδική παραγγελία χρειαστείτε.

Share
 

Κρέας ειδικής κοπής - ριμπάι (Rib eye)

 

 

Πρόκειται για το κομμάτι που κόβεται από το μέρος του ζώου που βρίσκεται πάνω στο πρώτο πλευρό, και δεν περιέχει κανένα κόκαλο. Εξαιτίας των άριστων ραβδώσεων που προκαλούνται από αυτόν τον τρόπο κοψίματος στο κρέας, το κομμάτι αυτό είναι γεμάτο γεύσεις και παραμένει μαλακό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Το Rib-Eye είναι καλύτερο στο grill και ψημένο σε medium-rare στιλ. Επιβάλλεται να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας.

Share
 

Κρέας ειδικής κοπής - καρπάτσιο (carpaccio)

 

 

Έδεσμα από λεπτοκομμένες φέτες ωμού μαριναρισμένου μοσχαρίσιου κρέατος.

Φτιάξτε σε πιατέλα "κρεβατάκι" από φρέσκα φύλλα ρόκας, τοποθετήστε το κρέας, ραντίστε με λεμόνι και σταγόνες παρθένο ελαιόλαδο. Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένα και, τέλος, μερικά flakes παρμεζάνας.

Share
 

Κρέας ειδικής κοπής - πικάνια (Picanha)

 

 

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού, κατάλληλο για σούβλα και σχάρα. Αγαπημένη βραζιλιάνικη συνταγή.

Πασπαλίστε με χοντρό αλάτι και ψήστε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά ώστε να παραμείνει ζουμερό.

Share
 

Κρέας ειδικής κοπής - Φιλέτο μόσχου

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Το πιο ακριβό και πιο τρυφερό κομμάτι του μοσχαριού προέρχεται από τις πλευρές των σπονδύλων.

Το μοσχαρίσιο φιλέτο αφήστε το στο ψυγείο να σιτέψει 3-4 ημέρες και απολαύστε απλά αφού το σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι.

Share
 

Κρέας ειδικής κοπής - Κορόνα αρνίσια, χοιρινή, μοσχαρίσια γάλακτος

 

 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είδη κοπής του κρέατος, κατάλληλο για επίσημες συνταγές και νόστιμα εορταστικά πιάτα. Πρόκειται για τη νεφραμιά του ζώου, δηλαδή τα παϊδάκια, κομμένα με επιδέξιο τρόπο.

Ζητήστε στο κρεοπωλείο μας την ειδική αυτήν κοπή του αρνίσιου, χοιρινού ή μοσχαρίσιου (γάλακτος) κρέατος.

Όποια συνταγή και να ακολουθήσετε, μαρινάρετε την κορόνα σας σε κρασί και λάδι.

Share
 


Νέα Προϊόντα