Κατσίκι - Παϊδάκια γάλακτος
![](/images/stories/nopa/arnia/paidaki-intro.png)
|
![](/images/stories/plirofories.png)
Ένα κόκκινο κρέας εξαιρετικά νόστιμο και συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση. Διαθέτει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.
![](/images/stories/tips.png)
Προτιμήστε βέβαια το ψήσιμο στη σχάρα, αφού παραμείνουν για τουλάχιστον μία ώρα πριν από το ψήσιμο σε μαρινάδα λεμονιού ή κρασιού και μυρωδικά της αρεσκείας σας.
|
|
Κατσίκι - Χεράκι γάλακτος
![](/images/stories/nopa/arnia/xeri.png)
|
![](/images/stories/plirofories.png)
Ένα κόκκινο κρέας εξαιρετικά νόστιμο και συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση. Διαθέτει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.
![](/images/stories/tips.png)
Προτιμήστε να το μαγειρέψετε στην κατσαρόλα, κοκκινιστό ή λεμονάτο με ρίγανη. Συνοδέψτε το με μακαρόνια ή ρύζι.
|
Κατσίκι - Μπουτάκι γάλακτος
![](/images/stories/nopa/arnia/bouti_intro.png)
|
![](/images/stories/plirofories.png)
Ένα κόκκινο κρέας εξαιρετικά νόστιμο και συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση. Διαθέτει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.
![](/images/stories/tips.png)
Προτιμήστε να το μαγειρέψετε στη γάστρα με πατάτες, κρεμμύδι και φρέσκο λεμόνι. Κρατά περισσότερο το λίπος του, αλλά δίνει μια μοναδική γευστική απόλαυση (ή εμπειρία).
|
|
|
|
|
|