Κρεοπωλείο – Νωπά Κρέατα

Στην κατηγορία νωπά κρέατα του κρεοπωλείου μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά μοσχάρια, χοιρινά, αρνιά και κατσίκια.

 

Τα αρνιά και τα κατσίκια μας είναι γάλακτος ελληνικά όπως ελληνικό και εξαιρετικής ποιότητας είναι το χοιρινό μας κρέας. Τα μοσχάρια μας είναι γαλλικά οκτώ έως δώδεκα μηνών από τις καλύτερες γαλλικές ράτσες όπως Limousine & Blonde καθώς και γάλακτος μοσχάρια.

 

Το κόκκινο κρέας παίζει σημαντικό ρόλο στα πλαίσια μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά  παρέχοντας σημαντικές ποσότητες βιταμινών και μετάλλων.

 

Ως κύρια πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου το κόκκινο κρέας αποτελεί τροφή ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό μας και πιο συγκεκριμένα για την κυτταρική αναπνοή και τον μεταβολισμό.

 

Σύμφωνα με τη μεσογειακή διατροφή η κατανάλωση κόκκινου κρέατος οφείλει να είναι συνετή και να επιλέγονται τα λιγότερο λιπαρά τμήματα του εκάστοτε ζώου. Πλοηγηθείτε στις αναλυτικές κατηγορίες των νωπών κρεάτων και ενημερωθείτε ώστε να επιλέγετε πάντα το κατάλληλο κομμάτι ανάλογα με τη συνταγή και τον τρόπο μαγειρικής που θα επιλέξετε. Για πιο εξειδικευμένες πληροφορίες ο Παναγιώτης θα σας κατατοπίσει, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Share
 

Νέα Προϊόντα