Κρεοπωλείο Χειροποίητα παρασκευάσματα με κρέας

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε χειροποίητα παρασκευάσματα μεγάλης ποικιλίας τόσο στο είδος του κρέατος όσο και στη παρασκευή του. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη των εργένηδων πελατών μας να μαγειρέψουν στο σπίτι για λόγους οικονομίας και τους εξασφαλίζουμε εξαιρετικά νόστιμες επιλογές όπως χειροποίητα μπιφτέκια (μοσχάρι, γαλοπούλα, κοτόπουλο), τηγανιές πλούσιες σε υλικά, σουβλάκια και λουκάνικα σε μεγάλη ποικιλία και όλα σε ειδικό πυρίμαχο σκαφάκι ώστε να τα ψήνετε κατευθείαν στον φούρνο χωρίς να χρειαστούν σκεύη και χρόνος.

 

Οι εργαζόμενες γυναίκες και συχνά μητέρες, ετοιμάζουν γρήγορα το τραπέζι του σπιτιού με παραδοσιακά παρασκευασματα (κεφτεδάκια, σουτζουκάκια κ.α.), με πρωτότυπες γρήγορες ιδέες (μαριναρισμένες μπριζόλες, καρυκευμένα παϊδάκια κοτόπουλο κ.α.) αλλά και επίσημα τραπέζια που κάνουν τη διαφορά (με ρολό αρνίσιο σε αμπελόφυλλα και μπόλια, ρολάκια κοτόπουλο με πέστο  διόσμου).

 

Καθημερινά δημιουργούμε με βάση το κρέας το οποίο γνωρίζουμε και αγαπάμε νοστιμιές που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

 

Πλοηγηθείτε στις αναλυτικές κατηγορίες αριστερά και δείτε τις παρασκευές μας. Σας περιμένουμε στο κρεοπωλείο μας και να είστε σίγουροι ότι ο Παναγιώτης θα έχει ετοιμάσει κάτι νέο και μερακλήδικο…

 

 

 

 

Share
 

Νέα Προϊόντα