Πέστο κοτόπουλο

Μια συνταγή εξαιρετική με άποψη, στιλ και νοστιμιά. Ο συνδυασμός της σάλτσας πέστο

μέσα στην κρέμα γάλακτος και τα σοταρισμένα τοματίνια την κάνει αξεπέραστη πρόκληση για όλους μας.

1 κουταλιά ελαιόλαδο

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο

200 γρ. ντοματίνια

3 κουταλιές σάλτσα πέστο

3 κουταλιές κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά

φρέσκο βασιλικό (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι.

Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο περίπου για 15 λεπτά μέχρι σχεδόν να έχει γίνει.

Αλατοπιπερώνουμε.

Κόβουμε τα ντοματίνια στα δύο και τα προσθέτουμε στο τηγάνι για να μαγειρευτούν για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίχνουμε την κρέμα μαζί με τη σάλτσα πέστο για να γίνουν σάλτσα.

Μετά από 1-2 λεπτά σερβίρουμε και συνοδεύουμε το πιάτο μας με σπυρωτό πιλάφι.

 

Διάρκεια: 30-35 λεπτά

Ένα ποτήρι ροζέ κρασί είναι η πρότασή μας.

http://www.lovecooking.gr/syntages/mageiriki/poulerika-kynigi/6243-yperoxo-kotopoylo

 

Share
 

Νέα Προϊόντα