Μοσχάρι ριγανάτο

 

 

1.200 γρ. µοσχάρι από κιλότο, κοµµένο σε µικρά κοµµάτια-µπουκιές,

πλυµένο και καλά σκουπισµένο

500 ml χλιαρό νερό

χυµός από 1 λεµόνι

τα φύλλα από 6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη (σε γλάστρες, σε καλά φυτώρια,

σε ενηµερωµένα µανάβικα και σε ορισµένα µεγάλα σούπερ µάρκετ)

ή 1 κουτ. σούπας ρίγανη του βουνού, τριµµένη

2 σκελίδες σκόρδου, λιωµένες

1 ξερό κρεµµύδι, σε µικρά καρέ

150 ml ελαιόλαδο

αλάτι,

φρεσκοτριµµένο πιπέρι

Μερίδες 4

Πηγή: http://www.gastronomos.gr/sintages/1768/Moschari-riganato-stin-katsarola

Share
 

Νέα Προϊόντα