Παραδοσιακά κεφτεδάκια

 

Με εκλεκτό μοσχαρίσιο κιμά, βότανα, μπαχαρικά και μυριστικά, τα κεφτεδάκια που ετοιμάζουμε καθημερινά θα σας ταξιδέψουν σε μνήμες παλιές.

Ο δυόσμος θα σας ανοίξει το παράθυρο στην αυλή της γιαγιάς και η φρέσκια ρίγανη θα σας κάνει να νοσταλγήσετε την άνοιξη στην εξοχή!

Εσείς δεν έχετε παρά να τα τηγανίσετε σε καυτό καλό λάδι ή, αν προτιμάτε, να τα ψήσετε για περίπου 40 λεπτά στον φούρνο.

Εννοείται πως μια πλούσια χωριάτικη σαλάτα δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι.

Στα ποτήρια ούζο ή τσίπουρο και καλή όρεξη!

 

Share
 

Νέα Προϊόντα