Οι τσακιστές πράσινες ελιές, οι λακωνικές, οι άσχημες και τόσο ηδονικές
Οι τσακιστές ελιές έχουν φρουτώδη και δροσερή γεύση, κρουστή σάρκα και λεμονάτο άρωμα.
Οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες έχοντας κατάφυτες τις πλαγιές του ιερού βουνού τους, του Ταΰγετου,
με αυτό το ευλογημένο δέντρο επινόησαν μια συνταγή που, εκτός από το λάδι,
τους έδινε τη δυνατότητα να την έχουν και στο τραπέζι τους.
Η τσακιστή ελιά Λακωνίας ωριμάζει με τον παραδοσιακό τρόπο που μας έρχεται από το βάθος των αιώνων.
Συσκευάζεται σε άλμη και λεμόνι.