Μοσχάρι - Καρδιά σπάλας

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Η καρδιά της σπάλας βρίσκεται στον ώμο του μοσχαριού, κάτω από τον σβέρκο. Πρόκειται για ένα τμήμα αρκετά μαλακό και εξαιρετικά νόστιμο.

 

Προτιμήστε να μαγειρέψετε τη μοσχαρίσια καρδιά σπάλας με αργό ψήσιμο στον φούρνο ή την κατσαρόλα.

Share
 

Νέα Προϊόντα