Μοσχάρι -Στηθόπλευρα (Σιδηρόδρομος)

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας, είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Το πιο λιπαρό μέρος του ζώου από το εμπρόσθιο τμήμα  του μοσχαριού. Οι μύες του στήθους ξεχωρίζουν εύκολα από το λίπος και μαγειρεύονται στην κατσαρόλα και στο φούρνο.

 

Προτιμήστε να το μαγειρέψετε στην κατσαρόλα με λαχανικά.

Share
 

Νέα Προϊόντα