Κρεοπωλείο - Συμβουλές για το κρέας.

 

 

Στείλτε μας και εσείς την δική σας ερώτηση στην επικοινωνία του site μας ή ελάτε στο κρεοπωλείο μας να γνωριστούμε από κοντά!


 

Ερώτηση: Από πού αγοράζουμε καλό κρέας;

Απάντηση: Η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το ζητούμενο του κάθε καταναλωτή που σέβεται τα χρήματά του, απαιτεί νόστιμες και υγιεινές τροφές. Γι αυτό εμπιστευόμαστε πάντα τον χασάπη της γειτονιάς μας, δημιουργούμε καθημερινή και προσωπική επαφή και έτσι διασφαλίζουμε το καλό κρέας στο τραπέζι μας.

 

Ερώτηση: Πως συντηρούμε το κρέας στο σπίτι;

Απάντηση:Το πρώτο πράγμα που κάνουμε επιστρέφοντας από το κρεοπωλείο είναι να αφαιρέσουμε το χαρτί περιτυλίγματος από το κρέας που αγοράσαμε. Δεν πρέπει να βάζουμε το κρέας στο ψυγείο με το χαρτί καθώς αποτελεί υλικό με χρωστικές και χημικά. Διατηρούμε το κρέας μας νωπό στο ψυγείο για 2 ημέρες το πολύ σε μεταλλικό σκεύος, σκεπασμένο με μαγειρική μεμβράνη. Για να το διατηρήσουμε περισσότερες ημέρες το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Προσοχή, όταν αποψύξουμε το κρέας πρέπει να το μαγειρέψουμε άμεσα.

 

Ερώτηση: Πως επιλέγω το κατάλληλο κομμάτι κρέατος;

Απάντηση: Λέω στον χασάπη μου την συνταγή που σκοπεύω να μαγειρέψω και εκείνος με τη σειρά του, μου προτείνει το κατάλληλο κομμάτι που θα αναδείξει τα υλικά της συνταγής και ταιριάζει με τον τρόπο μαγειρικής.


Ερώτηση: Ποιο είναι το καλύτερο κομμάτι κρέας;

Απάντηση: Το καλύτερο κομμάτι κρέας είναι το πολύ φρέσκο κρέας. Μια δεύτερη παράμετρος είναι ποιό τμήμα απ' το ζώο αρέσει πραγματικά στον καθένα.

 

Ερώτηση: Έχω να ετοιμάσω ένα τραπέζι σε φίλους και θέλω να ετοιμάσω κάτι ιδιαίτερο. Τι να μαγειρέψω με βάση το κρέας;

Απάντηση: Το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις προκύπτει όταν επιλέγουμε καθαρές γεύσεις. Συνοδεύουμε πάντα με χορταρικά και λαχανικά εποχής και με τα ίδια λαχανικά εποχής διαχειριζόμαστε τη συνταγή με το κρέας που επιλέξαμε. Αν ακολουθούμε αυτή την συμβουλή, έχουμε πάντα ένα πετυχημένο και ισορροπημένο τραπέζι που θα αρέσει σε όλους τους καλεσμένους.

Share
 

Νέα Προϊόντα