| 
 
 
  | 
 
 
 Φτιάξτε σε πιατέλα "κρεβατάκι" από φρέσκα φύλλα ρόκας, τοποθετήστε το κρέας, ραντίστε με λεμόνι και σταγόνες παρθένο ελαιόλαδο. Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένα και, τέλος, μερικά flakes παρμεζάνας.  | 
| 
 
 
  | 
 
 
 Φτιάξτε σε πιατέλα "κρεβατάκι" από φρέσκα φύλλα ρόκας, τοποθετήστε το κρέας, ραντίστε με λεμόνι και σταγόνες παρθένο ελαιόλαδο. Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένα και, τέλος, μερικά flakes παρμεζάνας.  |